Roze Hulpverlening


Roze Hulpverlening

roze_hulpverlening.jpg

Op de website www.rozehulpverlening.nl staan de gegevens van hulpverleners en 11 instellingen die affiniteit en ervaring hebben met hulpverlening aan cliënten met homoseksuele, lesbische of biseksuele gevoelens.

Dit betekent dat deze hulpverleners positief staan tegenover roze leefstijlen en dat zij kennis hebben van de manier waarop homoseksualiteit van invloed kan zijn op het psychische functioneren. Het gaat zowel om vrijgevestigde hulpverleners als om instellingen.

Uiteraard hangen niet alle problemen van homoseksuele mannen en lesbische vrouwen met hun homoseksualiteit samen. Integendeel, voor het merendeel van de problemen of hulpvragen geldt dit niet. Maar ook in die gevallen kan het prettig zijn hulp te krijgen van een deskundige die begrijpt wat het homoseksueel of lesbisch zijn voor consequenties kan hebben in iemands leven.

Bijvoorbeeld rondom relatieproblemen, coming-out, seksueel functioneren, zelfvertrouwen, depressiviteit, burn-out, eenzaamheid, seksueel misbruik, transgenderproblematiek of biseksualiteit. Via deze site kan men terechtkomen bij een psycholoog, psychiater, psychotherapeut, seksuoloog, maatschappelijk werker of loopbaancoach.
Link
Klik hier om naar de site te gaan
http://www.rozehulpverlening.nl/