De Rusthoeve, Stichting Wonen en Zorg Purmerend

De Rusthoeve is gelegen aan de Wolthuissingel, in het oude centrum van de stad. De Rusthoeve is in 1936 als eerste bejaardenhuis in Purmerend tot stand gekomen. In 2008 is de gehele locatie grondig gerenoveerd, waarbij de geschiedenis van de locaties voelbaar is gebleven. In de prachtige binnentuin kun je de rust ervaren.

De locatie beschikt over 27 royale zorgappartementen en 3 groepswoningen waar elk 6 ouderen met een vorm van dementie samen wonen met veel privacy. Daarnaast zijn er nog 5 logeerappartementen beschikbaar voor logeren met zorg en een accommodatie voor dagverzorging.

De locatie biedt veel mogelijkheden ook voor bewoners uit de wijk. Er worden zorg en diensten verleend in de wijk door Thuiszorg Purmerend. U bent welkom op het spreekuur op de locatie.

In De Populier is het Wijkplein Centrum en de Gors gevestigd, waarbinnen het sociale wijkteam voor dit werkgebied functioneert. De Populier is een restaurant van de buurt en een wijkservicepunt met veel voorzieningen en mogelijkheden. U bent hier dagelijks welkom voor een verse maaltijd uit eigen keuken.

Adres

Wolthuissingel 1
1441 DN Purmerend
Noord-Holland

  Ga naar website

Certificerende instelling
Kiwa
Onderdeel van
Stichting Wonen en Zorg Purmerend
Type zorg
Zorg
Audits
15-11-2019
Gecertificeerd op
01-11-2016
Gecertificeerd tot
01-11-2025