SWOA – De Petersborg

WelZijn is anderen ontmoeten, jezelf ontplooien en gesteund worden waar nodig. Dat betekent prettig samen leven in eigen omgeving, wijk of stad, maar bijvoorbeeld ook zingeving ervaren. Wij stimuleren je te ontdekken wat je nog wél kan en die talenten te gebruiken. Zo dragen wij samen bij aan ieders WelZijn.

 SWOA ondersteunt mensen in en om Arnhem. Van groepsbegeleiding, begeleiding thuis tot activiteiten op locatie en van alles daartussen. Daar zetten  zo’n 500 (vrijwillige) medewerkers zich iedere dag voor in. En dit al meer dan 50 jaar.

Mensen kloppen om verschillende redenen bij SWOA aan. Minder alleen zijn, meer bewegen, andere mensen leren kennen, naar buiten kunnen, uitstapjes maken, zich nuttig maken voor de samenleving en meer in evenwicht komen. SWOA ondersteunt daarbij!

Op locatie De Petersborg bieden wij groepsbegeleiding. Daarnaast vinden er diverse activiteiten plaats, waar jij als buurtbewoner bij aan kunt sluiten.

Denk bijvoorbeeld aan eetactiviteiten, biljarten en gezellige bijeenkomsten! Ook is er de mogelijkheid voor vrijwilligerswerk en activerend werk.

Adres

Slochterenweg 40
6835 DX Arnhem
Gelderland

  Ga naar website

Certificerende instelling
Het Keurmerkinstituut
Onderdeel van
SWOA
Type zorg
Zorg
Audits
01-11-2022
Gecertificeerd op
14-03-2019
Gecertificeerd tot
18-09-2024